CommonSense is in 2005 opgericht als actuarieel adviesbureau. In 2008 is de dienstverlening uitgebreid met het geven van bedrijfseconomisch advies. Hieronder vindt u meer informatie over ons.

Sinds 2005 ben ik mede-eigenaar van CommonSense Financial Consultants. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een verzekeraar, een pensioenfonds en een automatiseringsbedrijf dat zich op pensioenfondsen en verzekeraars richt. Ik ben gespecialiseerd in actuariële vraagstukken met als specialiteit pensioen en levensverzekeringen. Hiertoe behoren o.a. pensioenwaarderingen voor de jaarrekening van ondernemingen, actuariële en financiële gelijkwaardigheidstoetsen en het maken van prognoses van pensioenkosten. Een sterk punt van mij is om snel tot de kern van het probleem te komen en daarvoor een praktische oplossing te zoeken. En deze vervolgens in heldere taal aan opdrachtgever te communiceren.

Nadat ik ruim 15 jaar verschillende financiële functies heb vervuld bij een grote verzekeringsmaatschappij en bij een gemeente ben ik nu werkzaam als zelfstandige op planning en control gebied. Ik ben mede-eigenaar van CommonSense Financial Consultants.
Voor onder andere de volgende rollen kunt u mij inhuren:
– (business) controller;
– manager van financiële / planning & control afdeling.
Ook doe ik advieswerkzaamheden. Ik heb bijvoorbeeld een analyse gedaan van het financieel beheer van een organisatie en verbeterpunten aangegeven.
Ik ben sterk in analyses en werk resultaatgericht. Ik heb veel ervaring met het totale planning en control proces. Verder ben ik een rustige persoonlijkheid en heb gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Ook heb ik ruime leidinggevende ervaring. Als leidinggevende ga ik uit van eigen kracht en verantwoordelijkheid van de medewerkers. Echter mijn deur staat altijd open voor sparring en coaching.
Ik richt mij zowel op de profit als de non profit sector.
Specialties:
– planning en control
– interim management op financieel gebied
– bedrijfseconomische analyses